Cursuri


Școala de Masaj ”MIRAGE”, organizată de S.C. Secovila Serv S.R.L. Ploiești, în baza Acursutorizațiilor 29/536/2017 ☝ , emise de Autoritatea Națională pentru Calificări prin Comisia de Autorizare Prahova, și având o experiență de ☝15 ani și peste ☝1100 de cursanți/absolvenți în județele Prahova, Dîmbovița și Buzău, vă oferă posibilitatea de a obține o formare profesională în domeniul întreținerii și înfrumusețării corporale sau medicinei alternative, urmând cursurile noastre acreditate de Masaj Somatic și Reflexogen.

Cursurile sunt structurate în două module:

>Modulul 1: MASAJ SOMATIC – cuprinde toate tipurile de masaj ce se efectuează asupra țesuturilor moi ale corpului: masaj de relaxare, întreținere, drenaj limfatic, masaj anticelulitic, antiadipos, masaj terapeutic, etc.

>Modulul 2: MASAJ REFLEXOGEN – masaj ce ține de medicina alternativă/complementară și care urmărește restabilirea funcționării corecte a diferitelor organe interne prin aplicarea unor proceduri și tehnici de masaj asupra punctelor și zonelor reflexe corespunzătoare.

Programa cuprinde 200 de ore de pregătire/modul, cursul durează două luni (8 săptămâni), se organizează grupe atât dimineaţa cât şi după-amiaza. La absolvire cursanții vor susține un examen constând dintr-un test-grilă și o probă practică, iar după promovarea examenului vor obține un Certificat de Absolvire pentru ocupația de MASEUR (cod CAEN 325501), însoțit de un Supliment descriptiv cuprinzând competențele dobândite în urma programului de formare profesională și având valabilitate atât națională cât și în toată Uniunea Europeană și Republica Moldova.

Pret / modul: 550 RON
Pret ambele module concomitent: 890 RON

*plata se poate efectua în rate
**reducere pentru studenti si someri